Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

När besökte du din tapetserare senast?

Dags att besöka tapetseraren!

När vet du att det är dags att besöka din tapetserare? Jo, det kan vara flera orsaker till att det är dags. Har du öppnat upp sommarstugan och ser att möblerna inte var riktigt så fräscha som du minns det eller gick båtdynorna sönder i slutet av förra sommaren? Har favoritfåtöljen blivit nersutten eller har tyget gjort sitt? Då är du välkommen till mig!

Du kan få hjälp med det mesta

En tapetserare kan ju hjälpa till med mycket andra saker också. Vi är lite av tusenkonstnärer kan man säga. Vi syr solsegel, klär om mc-sadlar, renoverar båtkapell och tillverkar knappar åt dig i ditt eget tyg om du behöver det. Inget jobb är för svårt eller för litet så kom gärna in med din förfrågan. Vi fixar det mesta. Är du en kreativ själ och vill göra jobbet själv så håller vi kurser varje termin i hantverket möbeltapetsering. Kurserna är väldigt populära så anmäl dig tidigt eller sätt upp dig på intresselistan. Du hittar kurserna på sv.se.

Var ute i god tid

Det är bra att vara ute i god tid så din möbel blir klar när du önskar det. Börja med att kontakta oss eller kom förbi tapetserarverkstan så går vi igenom vad som behöver göras med din möbel. Sen lägger upp en tidsplan för renoveringen. Då kan du också få hjälp med att välja det perfekta tyget till din möbel. Vi diskuterar också om du vill ha knappar och keder på din fåtölj och om du vill ha kvar kjolen nertill eller kanske visa dom snygga benen som omväxling.

Bästa tiden för besök är tisdagar och torsdagar fram till kl 17. Övriga dagar och tider enligt överenskommelse. Du hittar Annelis Tyg & Tagel på Öjabyvägen 79 i Växjö. Välkommen in i verkstan, jag hoppas vi ses!

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn