Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Våra tjänster

  • Möbler. Vi snörar om resårer, bygger upp eller justerar stoppningar och klär om allt från stolsitsar till soffor. Vi tar oss an allt från antika till nyare möbler och vi jobbar med alla slags material, både tyg, skinn, fårskinn och konstläder.
  • Båt & husvagnVi syr nya dynor och övrig inredning till båt, husvagn och husbil. Vi lagar även båtkapell, allt ifrån att sy om slitna sömmar till att byta ut dragkedjor och fönster.
  • Mc, gymdynor & massagebänkar. Vi klär om mc-sadlar och gör även en del justeringar av höjd och bredd på din sadel. Vi  klär gärna om gymdynor och massagebänkar.
  • Sänggavlar. Vi tillverkar en sänggavel efter dina önskemål.
  • Sömnad. Övrigt sömnadsarbete såsom t.ex. kuddar eller gardiner.
  • Försäljning. Här hos Annelis Tyg & Tagel hittar du Växjös snyggaste paraplyer! Dom har William Morris mest populära mönster, Strawberry thief och Golden Lily. Se bilder under fliken Försäljning. Vi är stolta återförsäljare av Fulgentin, ett fantastiskt putsmedel som funkar på de flesta ytor. Vi har även försäljning av kuddar i egen design och egentillverkade grytunderlägg av sadelgjord. Vi har en del stolar till salu som är omklädda i vår verkstad. Även försäljning av tyger, skumgummi, alla slags tapetserarmaterial och verktyg. Vi har också möjlighet att slå knappar till dig av det tyg som du önskar. Köper du material av mig så skickar jag naturligtvis med tips till hur du ska lyckas klä om tex dina stolsitsar på bästa sätt.
  • Övrigt. Vi lindar ledstänger i skinn. Har ni andra jobb ni behöver hjälp med så kom gärna in med en förfrågan. Jag klarar det mesta!
  • Kurser. Sedan 2011 håller jag kurser i Studieförbundet Vuxenskolans regi. Kurserna är alltid helgkurser och hålls flera gånger per termin. Dom flesta hålls i Växjö, men andra orter förekommer också. Titta under Kurser för mer information.

Följ oss på InstagramFölj oss på FacebookKostnadsfri rådgivningv