Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Välkommen till Annelis Tyg & Tagel

Hjärtligt välkommen in i verkstan. Här träffar du tapetserare Anneli Ripsäter som gärna hjälper dig med dina möbler eller andra uppdrag. Jag finns på Öjabyvägen 79 i Öjaby, Växjö. Ingång till verkstan från lastbryggan längst bak i huset. Mina öppettider är säkrast tisdagar och torsdagar kl. 10-17. Övriga tider enligt överrenskommelse, gärna via sms på 076-811 19 15. Är du i närheten så titta gärna förbi, är jag på plats så är det naturligtvis alltid öppet.

Hur går det till?

När du som kund vill lämna in en möbel till mig så får du gärna skicka in bilder först via mail eller sms. Berätta om skicket på din möbel och gärna några mått. Då kan jag oftast ge dig en ungefärlig prisuppgift direkt.

Sen måste jag naturligtvis se din möbel så jag vet precis vad som behöver göras. Som kund har du flera val som kan ändra utseendet på din möbel, om du så önskar. Är det möbelband i ryggen som du vill ändra till knappar, inga problem. Är det en snodd i framkant på sitsen men du vill hellre ha en keder? Det fixar jag! Keder? Jo, det är en snodd sydd av tyget du har valt. Det ger den en lite mer stilren känsla.

Jag hjälper och guidar dig hela vägen igenom valen så du får en möbel som passar just dig perfekt. Sen när du kommer och hämtar din möbel så kommer du bli så där galet glad!

Välkommen in i verkstan!