Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Klä om din fåtölj så räddar du planeten – samtidigt!

Gör vad du kan för planeten

Ja, det går faktiskt! Ingen har väl missat att det är miljötänk i varje detalj av våra liv nu för tiden. Vi är fler och fler som vill göra vad vi kan för att rädda planeten. Dina möbler har naturligtvis en stor del i ditt klimatavtryck och det är här jag kommer in. Jag kan hjälpa dig att göra ett bättre klimatval och samtidigt ge dig en unik möbel genom att klä om den så att du kan njuta av den många år framöver.

Naturskyddsföreningen undersöker klimatpåverkan

Naturskyddsföreningen har i en undersökning jämfört klimatpåverkan vid inköp av soffa. Väljer du nytt eller begagnat? Eller väljer du kanske att klä om den du redan har hemma som är så skön? Ännu bättre i så fall. Enligt Naturskyddsföreningens undersökning motsvarar inköp av en ny soffa hela sex stycken begagnade soffor. Det är beräknat utifrån koldioxidutsläpp och förbrukning av naturresurser. Värt att tänka på, eller hur? Om du i stället väljer att klä om dom möbler du redan har så blir det naturligtvis ännu bättre.

Klimat och styling

Klimataspekten är naturligtvis bara en av fördelarna med att klä om dina möbler. Andra är att du kan styla om dina möbler så du får dom precis som du vill. Med nytt tyg och genom att ändra i detaljer så får du en helt unik möbel att leva med, för vem vill inte ha en personlig möbel? Har du haft turen att ärva en gammal möbel så är det härligt att vårda och bevara släktklenoden med tyg som ger den nytt liv.

Kjol, keder, chatos och bisband*. Många svåra beslut att ta när du har bestämt dig för att klä om din möbel. Vad betyder allt ens? Jag vägleder dig genom alla val så du kan få den möbel som passar just dig bäst. Välkommen in i verkstan så kan vi börja rädda planeten redan idag.

Välkommen in i verkstan, jag hoppas vi ses!

Ps:* Kjol är tyget som hänger ner och täcker benen på din möbel, Keder är en snodd som är sydd i tyget du valt och placeras oftast i framkant på sitsen, Chatos är tygklädda trälister som finns framtill på armstödet på en del möbler, Bisband är ett möbelband som används till att dölja tex en handsöm.

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn