Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Erkänn att du är yrkesskadad

Är du också yrkesskadad?

Många av oss är lite yrkesskadad, eller hur? En trädgårdsdesigner skulle till exempel få mardrömmar av min trädgård och en snickare kikar väl lite extra nyfiket på den nya altanen hos grannen?

Det här med restaurangmöbler…

Jag kollar i stället på möbler som du säkert förstår. Då menar jag verkligen överallt! När jag går in på en restaurang spanar jag naturligtvis in statusen på möblemanget. Jag måste erkänna att det har hänt mer än en gång att jag lämnat in ett visitkort och sagt att jag kan hjälpa till att fräscha upp det som är trasigt. Ibland bär det frukt och jag får göra jobbet. Win-win både för mig, restaurangen och gästerna!

Jag kollar även på möblerna i möbelaffärer men då av en annan anledning. Vilka möbler har dom i sortimentet?  Vilka material och färger använder dom sig av? Inte sällan är det vad som kommer som önskemål från mina kunder längre fram så det är bra att hålla sig uppdaterad.

Hemma hos vänner…

Sen är det ju det här med mina kompisar… Ja, det har hänt att jag lutat mig lite åt sidan för att komma åt att känna hur sadelgjorden känns. Hänger den inte lite väl mycket? Sen är jag ju alldeles för artig för att säga något, man ibland får jag frågan och då delar jag så klart med mig av mina tankar och kunskaper.

Hur ser det ut hemma hos mig?

När ni nu vet det här så kanske ni tror att allt är tiptop hemma hos tapetseraren? Inte då! Jag har köksstolar utan klädd sits och mina egna möbler hinner jag aldrig klä om. Dom tar jag sen när det blir lite lugnare i verkstan tänker jag, men det händer ju aldrig. Tack och lov kanske jag ska säga. Enda undantaget är på min årliga sommarkurs med grannen på landet, men det berättar jag om lite senare.

Nu är frågan om det blir fler inbjudningar för min del? Det lär väl visa sig. Nu är det ju sommar så vi kan sitta i trädgården. Ha det gott så hörs vi snart igen.

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn