Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Välkommen på kursen

När unnade du dig en kurs senast?

Vill du ha en rolig helg och lära dig något nytt så välkommen på kurs med mig. Kurserna är för alla och du behöver inga förkunskaper. Att du dessutom får med dig en helt ny möbel hem är ju bara en bonus, eller hur?

Jag älskar verkligen att vara kursledare. Jag har alltid så underbara kursdeltagare och stämningen är alltid på topp! Det är många som har gått flera kurser hos mig. Det gör att det blir en bra sammansättning på kurserna när dom lite mer vana kommer i gång själva och nybörjarna får lite mer hjälp i början.

Möbelkursen

På mina möbelkurser så tar du med dig en egen fåtölj för att klä om under en helg. Det är tänkt att det ska vara en lite mindre fåtölj för att du ska hinna färdigt under helgen. Jag brukar rekommendera att du tar av tyget på fåtöljen innan kursen för att spara tid. Det tar längre tid än man tror och är ibland lite jobbigt för händerna.

När kursen börjar går jag igenom alla möbler med hela gruppen samlad. Det brukar vara många olika fåtöljer och stolar på kursen så det är kul att få en insikt i olikheterna. Sen så guidar jag alla deltagare individuellt genom alla moment i omklädseln. När någon kursdeltagare ska genomföra ett speciellt moment som inte gäller alla så brukar jag samla gruppen för att visa. Då får alla en liten inblick i flera olika moment.

En fördel med att klä om möbler är ju att du kan göra det efter din egen unika stil och smak. Det mest uppenbara är ju att välja tyg. Oftast ett svårt val eftersom det finns så många vackra tyger. Du får gärna låna hem tygprover innan kursen för att kolla hur det passar in hemma.

Sen finns det så klart många andra val du kan göra för att förändra en möbel. Varför inte ta bort kjolen och visa dom snygga benen som finns där under? Eller byta ut möbelbandet i framkant av sitsen till en keder. Keder är en snodd som är sydd av ditt eget möbeltyg och fåtöljen får då en lite mer stilren känsla. En annan möjlighet är att byta ut snoddar som håller in tyget i ryggen till knappar. Dom som följer mig kan ju inte ha missat att jag älskar knappar. Det gör så mycket för utseendet och fulländar helheten.

Pallkursen

Just det, glömde nästan bort min nya pallkurs. Där står jag för allt material och alla får en likadan rund pall som är 60 cm i diameter. Du får båda montera och klä din pall på kursen. Dom här kurserna är på bara en dag. Allt förutom tyg och möbelben ingår i kursen. Jag har med mig möbelben till försäljning under dagen. Låter det kul? Dom blir supersnygga! Gå in på min hemsida eller på Instagram för att kolla på lite bilder.

Mina kurser är väldigt populära och blir fort fulltecknade. Jag har hållit kurser i Studieförbundet Vuxenskolans regi ända sedan 2011. Roliga år med hundratals nöjda kursdeltagare! Vill du anmäla dig till en kurs så sök på sv.se/möbeltapetsering. Jag håller flera kurser per termin och på flera olika orter.

Vi ses väl på kurs framöver?

kurs

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn