Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Båtsäsongen närmar sig – sommardrömmen med nya båtdynor

Solen skiner och tulpanerna börjar titta upp i rabatten. Om inte förr så är det nu man börjar längta efter sommaren. Nu har vi sett fram emot semesterveckorna länge så allt måste bli perfekt, eller hur?

Vi tittar till båten som ligger på vinterförvaring, men oj vad dynorna verkligen så slitna och fula? Dynorna behöver verkligen fräschas upp. Du behöver kontakta en tapetserare och gå igenom skicket. Räcker det med att klä om dynorna eller behöver stoppningen bytas också? Vilken färg och material ska vi välja? Vitt och blått som innan eller någon lite modigare färg kanske. I år har jag faktiskt klätt om flera båtklädslar i beigt, det kanske är det nya vita inom båtvärlden. Inte lika känsligt som vitt i alla fall. Behöver du fixa till kapellet så fixar vi det åt er. Vi syr om alla sömmar och byter ut både slitna dragkedjor och trasiga rutor så att båten är vädersäker inför sommaren.

När dynorna är klara är du redo för sommaren båtnöje. Oavsett om det är fiske, en båttur till en mysig ö eller vattenskidåkning så hoppas vi ni får en härlig semester. Familjen har en liten sommarstuga och en liten eka. Vi brukar åka ut och fiska med den. Jag hänger ibland med som pålitlig roddare under kräftfisket.

Förutom båtdynor kan vi naturligtvis hjälpa dig med dina husvagns- eller husbilsdynor. Det är vanligt att dynorna behöver kläs om när husvagnen eller husbilen byter ägare. Vi har bara en önskan till dig som är i behov av våra tjänster, var ute i god tid! Efterfrågan är stor och vi behöver din beställning minst 3-6 månader i förväg för att vara färdig till säsongen börjar. Men det är väl också bättre och billigare att köpa ny båt/husvagn/husbil i slutet av säsongen? Vi tipsar er om att lämna in era dynor efter säsongens slut så är ni på den säkra sidan. Det där med att komma med dom när tulpanerna blommar är tyvärr inte möjligt.

Skepp ohoj!

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn