Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Det är beräknat att ni ska hinna med omklädseln av t.ex. en liten fåtölj med träarmstöd, en emmafåtölj eller två till fyra stolar med stoppad sits och rygg. Det finns tyvärr inte plats för att ta med större möbler som soffor etc. Om stoppningen är dålig på din möbel så kan ett byte av sadelgjorden underifrån hinnas med. Din möbel bör i övrigt ha en hyfsat bra stoppning för det finns tyvärr inte tid att vägleda till att snöra om resårer. Det tar för mycket av min tid och är inte rättvist mot övriga deltagare.

Du får gärna maila mig en bild på din möbel eller kom in i verkstaden och visa den. Det ni kan göra innan kursen om ni vill är att ta av allt tyg på er möbel. Ta också bort så mycket nubb och klammer som möjligt. Spara det gamla tyget som mall. Markera på bitarna var dom satt och vad som var uppåt. Ta gärna flera kort på möbeln innan ni tar av tyget.

Eftersom ni går en helgkurs så kommer ni att behöva tyg redan från början. Jag har tyger till försäljning i min tapetserarverkstad och som kursdeltagare får ni 10% rabatt på alla tyger. Jag har nästan bara beställningstyger så räkna med att det tar minst en vecka innan tyget kommer. Köper ni tyg på annat håll så se till att det är ett möbeltyg så att resultatet på ditt arbete blir så bra som möjligt. Tänk också igenom om du behöver möbelband, dekorspik eller knappar till din möbel. Meddela mig gärna så jag kan ta med mig detta. Övrigt material så som jutevävar, domestik och vadd mm. tar jag med mig och har till försäljning på plats. Allt material som ni köper av mig kommer att faktureras i efterhand. Ni kommer också behöva en del verktyg. Kolla materiallistan som jag bifogat. En del verktyg finns nu att låna, men det finns inte ett set till alla så ni får turas om. Jag har verktyg till försäljning om ni vill köpa.

Tveka inte att kontakta mig på min mail anneli@tygtagel.se eller på mobilnummer 076-811 19 15 om ni har några frågor.