Verkstan

Öjabyvägen 79, VÄXJÖ

076 - 811 19 15

Kundtjänst

Tis, Tors 10 - 17

Övr. tider bokas

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
09/04/2022
09:00 - 17:00

Kategorier


Pallkurs 9 april i Växjö

Klä om din egna pall

På den här kursen så gör vi alla en varsin rund pall, 60 cm i diameter. Det finns även möjlighet att klä om en större pall, 90 cm i diameter. Du monterar pallen själv och klär den sedan. I kursavgiften ingår allt material till pallen (en extra avgift tillkommer om du vill ha en stor pall), stoppning, sydd keder och knappar. Det som tillkommer är tyget. Till en liten pall behöver du 1 meter tyg.

Välkomstbrev och materiallista skickas till deltagarna några veckor före kursen

Anneli har varit kursledare sedan 2011 och jag har ett flertal kurser varje termin. Gilla gärna min Facebook  Annelis Tyg & Tagel och min Instagramsida annelistygtagel så får du en uppdatering när nya kursdatum är klara. Kurserna är väldigt populära och blir snabbt fulltecknade.

Som vanligt i höst blir det en kurs i Korrö i augusti. Övriga kurser hålls i SV’s lokaler på din ort. Alla kurser hålls på lördag-söndag kl. 9-17. För mer information läs gärna under flikarna Kursinformation och Materiallista kurs.

Anmälan av kurs görs till Lars-Göran Abrahamsson på tel 0470-14500 eller på lars.goran.abrahammson@sv.se. Jag driver alla kurser i Studieförbundet Vuxenskolans regi.

Kursinformation

Eftersom du går en endagskurs så kommer du att behöva tyg redan från början. Jag har tyger till försäljning i min tapetserarverkstad och som kursdeltagare får ni 10% rabatt på alla tyger. Jag har nästan bara beställningstyger så räkna med att det tar minst två veckor innan tyget kommer. Köper ni tyg på annat håll så se till att det är ett möbeltyg så att resultatet på ditt arbete blir så bra som möjligt. Tyg som ni köper av mig kommer att faktureras i efterhand. Ni kommer också behöva en del verktyg. Kolla materiallistan som jag bifogat. En del verktyg finns nu att låna. Jag har verktyg till försäljning om ni vill köpa efter kursen.

Tveka inte att kontakta mig på min mail anneli@tygtagel.se eller på mobilnummer 076-811 19 15 om ni har några frågor.

Följ oss på InstagramFölj oss på FacebookKostnadsfri rådgivning!

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn